Nike bo oktobra izdal še eno Travis Scott Air Force 1

Anonim

Nike bo oktobra izdal še eno Travis Scott Air Force 1 6116_1

Travis Scott je pravkar razkril svoje četrto sodelovanje Nike Air Force 1 "Cactus Jack", ki prihaja z estetiko, oblikovano z obliži.

Oblečen v mešanico vijoličnih, mornarsko modrih in rjavih odtenkov, ki je v celoti izdelan z različnimi vzorci in grafikami po zgornjem delu. Kot naklon njegovemu domačemu Houstonu v Teksasu je dodan kovinski "teksaški" petni gumb z zapiranjem z zadrgo na vrhu belega vmesnega podplata in gumijastega zunanjega podplata.

Travis Scott Datum izida Nike Air Force 1 Low Cactus Jack

Poiščite Travis Scott x Nike Air Force 1 Low na voljo oktobra 2019 pri izbranih prodajalcih. Maloprodajna cena je nastavljena na 160 USD.

Travis Scott x Nike Air Force 1 Low

Barva: večbarvna/zamolčana bronasta fosilna

Datum izdaje: oktober 2019

Cena: 160 $

NADGRADNJA: Po tem, ko je sam Travis Scoot pogledal peš, je srečni oboževalec, ki se je udeležil nedavnega festivala Made In America v Philadelphii, prejel prihajajoče Nike Air Force 1 od raperjev, ko je Travis med nastopom vrgel par v množico. Oglejte si bolje prek luis09211 spodaj.

Travis Scott Datum izida Nike Air Force 1 Low Zippers

Travis Scott Datum izida Nike Air Force 1 Low Zippers

NADGRADNJA: Po poročanju @pyleaks naj bi Travis Scott x Nike Air Force 1 izšel oktobra 2019 za 160 USD. Pari bodo na voljo v velikostih za malčke in predšolce.

Travis Scott Nike Air Force 1 Low Release Date

Travis Scott Nike Air Force 1 Low Release Date

Travis Scott Nike Air Force 1 Low Release Date

Preberi več