Kako do Air Jordan 4 Marka Wahlberga

Anonim

Wahlburgers Air Jordan 4

Med slavnostno otvoritvijo restavracije Wahlburgers v nakupovalnem središču Mall of America v Minnesoti so Marka Wahlberga opazili v še eni ekskluzivi. Air Jordan 4 Wahlburgerji barva.

Za razliko od parov 1-od-1, ki jih je Mache zanj naredil lani, je te Air Jordan 4 oblikoval Jordan Brand. Ima zgornji del v sivi barvi s črnimi detajli, odstranljiv logotip Wahlburgers na jeziku ter prosojna očesca in podplat.

Ne pričakujte, da bodo kmalu objavljeni javnosti, morda pa je to predogled tega, kar prihaja ob 30. obletnici modelov leta 2019.

NADGRADNJA: Mark Wahlberg bo svojim oboževalcem dal priložnost, da osvojijo par "Wahlburgerjev" Air Jordan 4 v sodelovanju z Entertainment Industry Foundation. Vsakih darovanih 10 $ bo štelo kot ena prijava v nagradno igro. Denar bo namenjen prvim posredovalcem in skupnostim, ki jih je prizadel gozdni požar v Kaliforniji. Zmagovalec bo dobil tudi priložnost pogovora z igralcem prek videoklepeta.

Na voljo bo 30 parov "Wahlburgerjev" Air Jordan 4. Tekmovanje bo trajalo do 20. decembra do 23.50 ET. Tukaj si lahko ogledate Wahlbergovo stran CrowdRise.

NADGRADNJA: Že junija je Mark Wahlberg debitiral z "Wahlburgers" Air Jordan 4, zdaj pa je videti, da je Jordan Brand izdelal več parov za prijatelje in družino. Oglejte si Marka, ki jih odpakira spodaj prek IG.

Air Jordan 4 Wahlburgers Green

Mark Wahlberg Air Jordan 4 Wahlburgers

Mark Wahlberg Air Jordan 4 Wahlburgers

Mark Wahlberg Air Jordan 4 Wahlburgers

Preberi več