Inšpirácia v pozadí Únie x Air Jordan 1 Collaboration

Anonim

Union Air Jordan 1 inšpirácia

Jordan Brand a Union Los Angeles sa chystajú spustiť spoluprácu Air Jordan 1 v sobotu 17. novembra na vybranej značke Jordan. Farebné prevedenie White, Black, Varsity Red, Grey bude dostupné na Nike SNKRS v EMEA, Veľkej Číne a Severnej Amerike. Verzia White, Storm Blue, Black a Varsity Red bude dostupná exkluzívne v Unione.

Pred uvedením na trh nám značka Jordan dáva pohľad na produkty OG inšpirované kapsulou Union x Air Jordan 1.

Chris Gibbs, majiteľ Union Los Angeles, spojil svoju lásku k zvetraným starožitným nálezom so všeobecnou múzou – niekým, kto nosí Air Jordan 1 už dlho a snaží sa ich opraviť.

Hoci Gibbsov obľúbený Air Jordan je Air Jordan 3, on a dizajnérsky tím Jordan NRG si zámerne vybrali Air Jordan 1 pre jeho emocionálny vplyv. „Tento dizajn je určený na stelesnenie pocitu, ktorý máte z AJ1,“ hovorí Gibbs. "Je to jedna z klasických siluet všetkých čias, ktorá bude neustále pokrývať generácie." Air Jordan 1 Retro High NRG „Union“ kombinuje hornú časť „White / Natural Grey“ AJ1 z roku 1985 so spodnou časťou „White / Black — Red“ AJI, tiež známu ako „Black Toe“.

Dizajn Gibbs a Jordan NRG preštudoval vzhľad a dojem z pôvodného modelu AJ1 z roku 1985 a prišli na niekoľko metód na vytvorenie starostlivo ohrozenej verzie z roku 2018. To zahŕňa hrubšiu kožu, nubukovú vlnovku, prešívanie jazyka a členkov, zažltnutú medzipodrážku, odhalenú penu na jazyku a vlnité okraje. Trvalo deväť pokusov na dosiahnutie neostrého členku a päty na AJ1 „Union“, aby sa vyrovnali AJ1 z roku 1985.

Union Air Jordan 1 OG

Zväčšené logo Wings odkazuje na špeciálny model make-upu, v ktorom hral MJ niekoľko zápasov počas svojej nováčikovskej sezóny – čo sa neskôr bude nazývať AJ1.5. Mal zvršok z AJ1 a podošvu z pripravovaného AJ2. „Nedokonalé“ umiestnenie loga Wings a jeho veľkosť boli použité na AJ1 „Union“ vrátane rozšírenia loga na stehy.

Dizajn krídel Union Air Jordan 1

Grafické návrhy vložiek a hodvábneho papiera boli prevzaté z inštruktážnej skice, ktorú vytvoril Jordan dizajnér Paul Savovici počas stretnutia medzi týmito dvoma tímami. Pokiaľ ide o odev, Gibbs študoval zakrývanie a pranie historických kúskov, aby napodobnil ich vzhľad, strih a pocit.

Union Air Jordan 1 hodvábny papier

Nižšie sú uvedené kúsky z Department of Nike Archives, ktoré priamo inšpirovali kapsulu Air Jordan x Union Los Angeles.

VĽAVO: 2018 AJI RETRO HIGH NRG “UNION”; VPRAVO: 1985 AJI BIELA / PRÍRODNÁ ŠEDÁ

Union Air Jordan 1 1985 OG

VĽAVO: 2018 AJI RETRO HIGH NRG “UNION”; VPRAVO: 1985 AJI BIELA / ČIERNA — ČERVENÁ

Union x Air Jordan 1 OG

VĽAVO: 2018 AJI RETRO HIGH NRG “UNION”; VPRAVO: 1985 AJI BIELA / PRÍRODNÁ ŠEDÁ

Union x Air Jordan 1

VĽAVO: 1985 AJI ČIERNA / ČERVENÁ; VPRAVO: 2018 AJI RETRO HIGH NRG „UNION“

Union x Air Jordan 1 OG 1985

VĽAVO: BLACK UNION VAULT NRG FLIGHT TEE LS; VPRAVO: OG WHITE NIKE FLIGHT TEE

Tričko Union Air Jordan 1

VĽAVO: ORIGINÁL NIKE FLIGHT SHORT; VPRAVO: UNION NRG VAULT AJ LET KRÁTKY

Letecké šortky Union Air Jordan

VĽAVO: OG AIR JORDAN WINGS NIKE TEE; VPRAVO: UNION NRG VAULT AJ FLIGHT TEE NIKE X WINGS

Letecké tričko Union Air Jrodan

Čítaj viac