Nike predstavuje OFF-WHITE od Virgila Abloha

Anonim

OFF-WHITE Air Jordan 1

Spoločnosť Nike konečne predstavila kolekciu OFF-WHITE od Virgila Abloha s názvom „Desať“, ktorá bude rozdelená do dvoch skupín: „REVEALING“ navrhnutá tak, aby vyzerala prístupne: ručne vyrezaná, s otvoreným zdrojom a zrekonštruovaná. Druhá, „GHOSTING“, bola navrhnutá s priesvitným zvrškom, aby podporila myšlienku odhalenia a zjednotenia druhej sady siluet prostredníctvom spoločného materiálu.

Kolekcia „REVEALING“ zahŕňa Air Jordan 1, Nike Air Max 90, Nike Air Presto, Nike Air VaporMax a Nike Blazer Mid. „GHOSTING“ zahŕňa Converse Chuck Taylor, Nike Zoom Fly SP, Nike Air Force 1 Low, Nike React Hyperdunk 2017 a Nike Air Max 97.

OFF-WHITE Dátum vydania Nike The Ten Virgil Abloh

„Michael Jordan bol väčší ako život – bol pre mňa Superman. Celé moje dizajnérske pozadie a étos pochádzali z 90. rokov.“ – Virgil Abloh

Nike bude hostiť podujatia „Nike Off Campus“ v New Yorku a Londýne na oslavu The Desator prostredníctvom prezentácií celej kolekcie a výmeny názorov o nápadoch, ktoré ju inšpirovali. „Nike Off Campus“ sa bude konať v New Yorku od 6. do 8. septembra na 23 Wall Street a v Londýne od 14. do 19. septembra v NikeLab 1948 LDN.

OFF-WHITE Dátum vydania kolekcie Nike The Ten

Prvých päť ikon The Ten — Air Jordan 1, Nike Blazer, Nike Air Presto, Nike Air Max 90 a Nike Air VaporMax — bude vopred vydaných v obchodoch NikeLab v New Yorku (9. – 13. septembra), Londýn. (18. - 22. 9.), Miláno (21. - 25. 9.) a Paríž (26. - 30. 9.).

Kompletná kolekcia vrátane všetkých desiatich siluet bude dostupná v novembri v obchodoch NikeLab a u vybraných predajcov po celom svete.

ODHALENIE

OFF-WHITE Nike Air Max 90

OFF-WHITE Nike VaporMax

OFF-WHITE Nike Presto

OFF-WHITE Nike Blazer

GOSTING

OFF-WHITE Nike Air Max 97

OFF-WHITE Nike React Hyperdunk 2017

OFF-WHITE Nike Air Force 1

Nike predstavuje OFF-WHITE od Virgila Abloha 8197_10

OFF-WHITE Converse Chuck Taylor

Čítaj viac