DJ Khaled Set To Reveal Another Air Jordan Retro

Anonim

DJ Khaled Air Jordan Retro 2018

DJ Khaled sa stal veľmi známym menom v tenisovom priemysle a po svojej topánke Air Jordan 3 „We The Best“ oblečenej v červenej farbe je teraz hip-hopový magnát pripravený odhaliť ďalšie topánky Air Jordan Retro.

Žiadne slovo o presnej obuvi, ale z tohto ukážkového videa udalosti, ktorú bude organizovať, by sme mohli získať pokračovanie jeho prvého Air Jordan 3.

DJ Khaled oficiálne predstaví svoju novú topánku Air Jordan Retro 24. septembra, pričom fanúšikom dá šancu vyhrať pár. Ak sa chcete zapojiť do rozdávania, musíte si zakúpiť balík albumov „Father Of Ashad“, ktorý obsahuje jeho najnovší album a tričko We The Best x Jordan Brand.

Podujatie sa bude konať na 7711 Melrose Avenue v Los Angeles, CA od 16:00 do 20:00 v pondelok 24. septembra. Všetky podrobnosti nájdete v jeho príspevku na Instagrame nižšie.

View this post on Instagram

FAN LUV! WORLDWIDE!!! LETS MAKE MORE HISTORY!!!!!!! ?FAN LUV‼️ DJ KHALED x NEW JORDAN ALERT? Join us Monday Sept 24th 4pm – 8pm at ____ 7711 Melrose Ave Los Angeles, CA 90046 ___ For a chance to win a new pair of the new KHALED x JORDAN sneaker!! ___ Included with your purchase of a We The Best x Jordan T- Shirt Bundled with the upcoming #FatherOfASAHD Album!! ____ If you’re not in LA no worries we are officially launching WeTheBestStore.com where you’ll also be able to purchase a We The Best x Jordan T- Shirt and have a chance to win the new KHALED X JORDAN sneaker!! _____ FAN LUV MEET ME RIGHT HERE: MONDAY SEPT. 24th 4pm – 8pm 7711 Melrose Ave Los Angeles, CA 90046 @wethebestmusic @jumpman23 IM UP TO SOMETHING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled) on

Čítaj viac