HAL x Reebok Classic Leather

Anonim

HAL x Reebok Classic Leather 37808_1

The HAL x Reebok Classic Leather „Autumn Leaves“ je najnovšia spolupráca medzi austrálskymi Highs & Lows a Reebok Classics. Využitím ročných období vo svoj prospech vytvoril tím HAL klasickú kožu inšpirovanú jeseňou.

Inšpirácia pre farebnú schému pochádza z listov, ktoré opadávajú počas jesene a pokrývajú pozemky okolo Perthu – hlavného a najväčšieho mesta austrálskeho štátu Západná Austrália.

S prevažne čierno/hnedým zvrškom s nádychom bezpečnostnej oranžovej má topánka určitú podobnosť s predchádzajúcou klasickou kožou HAL v oddelení blokovania farieb. Namiesto semišovej a koženej obuvi má topánka o niečo viac sieťoviny spojenú so špičkou a strednými podložkami, ktoré zvládajú určitú priedušnosť. Vzhľad zakončuje gumová podrážka a vlastný štítok na jazyku, ktorý nahrádza klasické logo Reebok, ktoré bolo premiestnené na pätu. Každá topánka je dodávaná s možnosťou zapletenia čiernych alebo bielych šnúrok.

Hľadajte HAL x Reebok Classic Leather b"Autumn Leaves" vydať v sobotu 21. marca v obchodoch ako Laced. Zostaňte naladení na Sneaker Bar, kde nájdete aktualizácie o širšom vydaní.

HAL Reebok Classic Leather Autumn Leaves

HAL Reebok Classic Leather Autumn Leaves

HAL Reebok Classic Leather Autumn Leaves

Čítaj viac