Balík tenisiek x Vans Vault „London“.

Anonim

Balík tenisiek Vans Vault London

Sú späť s ďalším projektom spolupráce s Vans. The Stuff sneakersnstuff x Vans Vault „London Pack“ je ich druhým vydaním Vault s Vans a tentoraz sa rozhodli pracovať na dvoch klasických siluetách – Old Skool LX a SK8-Hi LX.

Odkedy otvorili svoj obchod v Shoreditch, mali veľa zážitkov na prahu smrti. Prečo si myslíš? No, jazdia na svojich autách po „nesprávnej“ strane cesty! Jedna vec, ktorú sa naučili, je pozrieť sa doprava aj doľava, kým prejdú ulicou. Nemôžete byť dostatočne v bezpečí!

Sneakersnstuff x Vans Old Skool LX “London” aj Sneakersnstuff x Vans SK8-Hi LX “London” sú vyrobené z horského semišu so sieťotlačou so šachovnicovým vzorom “Look Left, Look Right”. Scotchgard™ Protector od 3M vás udrží v suchu pri prechádzke ulicami Londýna a obe topánky sú dodávané s tromi sadami šnúrok. Žlté a červené akcentné farby pochádzajú z jednoduchých/dvojitých žltých čiar a červených trás na cestách v Londýne.

The Stuff sneakersnstuff x Vans Vault „London Pack“ bude vydaný vo veľmi obmedzenom počte 17. októbra ako súčasť programu Vans Vault. Toto je celosvetová exkluzívna ponuka Sneakersnstuff, ktorá bude dostupná na všetkých miestach Sneakersnstuff a online na stránke Sneakersnstuff.com.

Sneakersnstuff x Vans Vault London Pack

sneakernstuff-vans-london-pack-2

Sneakersnstuff x Vans Vault London Pack

Sneakersnstuff x Vans Vault London Pack

Sneakersnstuff x Vans Vault London Pack

Balík tenisiek Vans Vault London

Čítaj viac