Air Jordan All Star Player Exclusive 2015

Anonim

Air Jordan All Star Player Exclusive 2015 24668_1

Značka Jordan navrhla svoje vlastné Air Jordan All-Star Player Exkluzívne modely pre nadchádzajúci zápas hviezd NBA 2015 v NYC.

Tieto štyri siluety sú ďalšou „Pearl Collection“ značky Jordan, ale exkluzívne pre ich športovcov značky Jordan. Súčasťou balenia sú Air Jordan XX9, Jordan Super.Fly 3, Jordan Melo M11 a Jordan CP3.VIII. Každá topánka je oblečená s rubínovo červenými akcentmi na všetkých logách Jumpman. Pozrite sa na každý pár nižšie a dajte nám vedieť, ktorý model by ste chceli vidieť v sekcii komentárov.

Túto nedeľu si najväčšie mená basketbalu zmerajú sily v každoročnom prehliadke najlepších hráčov v lige. Na oslavu tejto príležitosti Jordan Brand poskytne svojim zúčastneným športovcom exkluzívne topánky.

Skupina členov rodiny Jordana Branda sa objaví v zápase hviezd, pretože Carmelo Anthony sa predstaví ôsmy, Chris Paul ôsme, Russell Westbrook štvrté a LaMarcus Aldridge štvrté. Jeden z najnovších členov rodiny Jordan Brand, Jimmy Butler, uskutoční svoj prvý príchod pod jasnými svetlami tento rok.

Rodina Jordana Branda bude počas víkendu dobre zastúpená, pričom Cody Zeller a Victor Oladipo budú reprezentovať USA ako hráči druhého ročníka. V sobotu večer Victor #TakeFlight predvedie svoju atletiku a skokové schopnosti v súťaži slam-dunk.

Tohtoročná obuv exkluzívna pre hráčov čerpá inšpiráciu z jordánskej kolekcie All-Star vrcholných výkonov, Pearl Pack, a bude obsahovať infračervené prvky v celej obuvi, farbu s hlbokou tradíciou v rámci značky Jordan a hry All-Star.

Air Jordan XX9 All Star Pearl PE

Air Jordan XX9 All Star Pearl PE (1)

Air Jordan XX9 All Star Pearl PE (2)

Air Jordan Super Fly 3 All Star Pearl PE

Air Jordan Super Fly 3 All Star Pearl PE (1)

Air Jordan Super Fly 3 All Star Pearl PE (2)

Air Jordan Melo M11 All Star Pearl PE

Air Jordan Melo M11 All Star Pearl PE (1)

Air Jordan Melo M11 All Star Pearl PE (2)

Air Jordan CP3 VIII All Star Pearl PE

Air Jordan CP3 VIII All Star Pearl PE (1)

Air Jordan CP3 VIII All Star Pearl PE (2)

Čítaj viac