Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA

Anonim

fila-german-silva-collection-

FILA sa spojila s Nemcom Silvom ako ambasádorom značky. Po tohtoročnom privítaní Bjorna Borga a Granta Hilla je Silva najnovšou legendou, ktorá sa opäť pripojila k rodine FILA.

V roku 1994 sa skvele zotavil zo zlej zákruty a napriek tomu, že bol 40 yardov pozadu, stále bol víťazný. Minulý víkend Silva oslávil svoje blížiace sa 50. narodeniny behom New York City Marathon so svojím synom, ktorý pretekal prvýkrát.

Na spustenie tohto nového partnerstva FILA predstavila kolekciu oblečenia a obuvi na počesť Silvu. Ponuka oblečenia pre mužov a ženy odráža klasický štýl s moderným nádychom. Výber teplákových súprav, tričiek a mikín s logom FILA/Silva.

FILA tiež predstavila aktualizáciu siluety Silva Trainer, odvážny dizajn spojený s výkonnými materiálmi. Tento autentický, nadčasový štýl je dostupný v dvoch farebných prevedeniach pre mužov a dvoch farebných prevedeniach pre ženy a obsahuje technológiu 2A na päte a prednej časti chodidla.

Nemec Silva

"Som vďačný, že ma moja cesta priviedla späť do FILA," povedal Silva. „Vždy som obdivoval odkaz a hodnoty značky a som nadšený z tohto partnerstva. Bolo mi cťou vidieť moju novú kolekciu FILA. Motivovalo ma to, keď som sa pripravoval na maratón so svojím synom a je to pre nás niečo výnimočné.“

Okrem toho FILA spolupracovala s Footpatrol, najznámejším obchodom s teniskami v Londýne, na vytvorení špeciálnej edície štýlov Silva Trainer. Oba obchody Footpatrol sídlia v mestách, kde sa konajú slávne maratóny; Londýnsky maratón a Parížsky maratón. Dizajnové detaily a farebné prevedenie vzdávajú hold každému mestu.

Nemeckú kolekciu Silva nájdete už čoskoro na fila.com, zatiaľ čo spolupráca Footpatrol bude dostupná na footpatrol.com.

Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA 20701_3

Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA 20701_4

Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA 20701_5

Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA 20701_6

Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA 20701_7

Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA 20701_8

Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA 20701_9

Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA 20701_10

Nemec Silva vydáva svoju vlastnú kolekciu FILA 20701_11

Čítaj viac