atmos oznamuje dátum vydania Nike Air Max

Anonim

Atmos Nike Air Max 95 Jade We Love Nike

Japonské vydavateľstvo atmos sa opäť spojilo s Nike, aby vydali svoj najnovší spoločný projekt s názvom „We Love Nike“ Pack.

The Atmos x balíček Nike Air Max „We Love Nike“. obsahuje tri najikonickejšie modely Nike, Air Max 1, Air Max 90 a Air Max 95. Každý prichádza v klasických farebných tónoch s grafickou potlačou inšpirovanou krabicami od topánok Nike.

Podľa návrhára atmosféry Hirofumi Kojima boli použité výtlačky inšpirované „izbou sneakerheadov“. „Natočil som v náhodnom poradí vrátane mojej osobnej krabice od topánok a archívu (Nike) originálnych diel spoločnosti od Atmos. Je nostalgické, keď to divák vidí.“

Dátum vydania ešte nie je potvrdený, ale Atmos x balíček Nike Air Max „We Love Nike“. sa očakáva debut v máji. Zostaňte naladení na Sneaker Bar pre ďalšie aktualizácie, ako sa vyvíjajú.

AKTUALIZÁCIA: atmos Tokyo oznamuje, že „Jade“ Nike Air Max 95 z balíka „We Love Nike“ bude vydaný túto sobotu, 28. apríla. Budú umiestnené v špeciálnej krabici a budú dostupné výhradne v obchode v atmos.

Nike Air Max Atmos Clear Jade We Love Nike Pack

Nike Air Max 1 Atmos We Love Nike Pack

Nike Air Max 90 Atmos We Love Nike Pack

Nike Air Max 95 Atmos Milujeme Nike

Nike Air Max 95 Atmos We Love Nike Pack

Čítaj viac