Nike oslavuje mesiac černošskej histórie národnými grantmi a letectvom 1

Anonim

Nike Black History Month 2022 Air Force 1 Collection

Spoločnosť Nike oslavuje mesiac čiernej histórie 2022 s novou kolekciou na čele s trojicou tenisiek Air Force 1 Low FM (Future Movement) By You.

Každá paleta farieb Nike Air Force 1 bola vytvorená čiernymi dizajnérmi. Nike vo vyhlásení uviedla, že materiály zahŕňajú priesvitnú možnosť, ktorá sa „transformuje tak, aby odhalila zložitý vzor a opotrebované kožené panely odhaľujúce farby inšpirované vlajkami karibských a afrických krajín“. Tiež je tu možnosť prispôsobiť vzhľad pomocou laserom vyleptanej správy na dubra obuvi.

Okrem Air Force 1 spoločnosť Nike oznámila aj príjemcov grantu na rok 2022 za svoj záväzok Black Community vo výške 140 miliónov dolárov v spolupráci s Michaelom Jordanom a Converse. Tento rok budú medzi národnými príjemcami grantu Son of A Saint, All Star Code a Big Brothers Big Sisters of America. Pokiaľ ide o reformu sociálnej spravodlivosti, spoločnosť Nike Inc. odhalila iniciatívu Equal Justice Initiative ako nového príjemcu grantu.

Spoločnosť tiež uviedla, že jej miestne investície v tomto roku dosiahnu celkovú výšku 2,75 milióna USD a dosiahnu 44 organizácií po celej krajine v New Yorku, Los Angeles, Chicagu, Portlande, Memphise, St. Louis a Bostone.

Hľadajte tenisky Nike Air Force 1 Low FM By You spolu s oblečením Future Movement, ktoré vydáme dnes o 12 ET na Nike.com. Maloobchodná cena pre AF1 je stanovená na 140 USD za kus.

Nike Black History Month 2022 Air Force 1 Collection

Nike Black History Month 2022 Air Force 1 Collection

Kolekcia Nike Black History Month 2022

Kolekcia Nike Black History Month 2022

Čítaj viac