Fragment Design x Air Jordan 1

Anonim

fragmentdesign Air Jordan 1 Bred

Er det en kommende Fragment Design x Air Jordan 1 Bred på gang? Hiroshi Fujiwara og Jordan Brand kan samarbeide for en annen spesialutgave av Air Jordan 1.

I dag får vi det som sies å være en første lekket titt på en kommende Fragment Design Air Jordan 1 "Bred" som ryktes å slippe i juni 2017.

Selv om vi ikke kan bekrefte disse rapportene, vet vi heller ikke nøyaktig om dette bare er et tilpasset design eller en gammel prøve. Men du kan sjekke ut forhåndsvisningsbildet nedenfor og gi oss beskjed om hva dere synes i kommentarfeltet.

Sørg for å følge med på Sneaker Bar for flere oppdateringer om en evt Fragment Design x Air Jordan 1 «Bred» utgivelse.

OPPDATER: Flere bilder av fragmentdesignet x Air Jordan 1 "Bred" har dukket opp, med disse bildene med et alternativt rødt forfotoverlegg på panelet. Per nå er alt vi har sett bare prøver. Følg med for flere oppdateringer.

fragmentdesign Air Jordan 1 Bred Banned Alternative

fragmentdesign Air Jordan 1 Bred Banned Alternative

Oppdatering: Flere bilder av det kommende fragmentdesignet x Air Jordan 1 "Bred" er inne, men denne gangen har disse teaser-bildene et alternativt rødt forfotpanel for å skille seg fra de originale "Bred"-fargene. Hva synes du om utseendet? Flere oppdateringer kommer.

Fragment Design x Air Jordan 1 Bred

Fragment Design x Air Jordan 1 Bred

Les mer