Her er hvordan fragmentdesignet x Air Jordan 1 endte opp på Marshalls

Anonim

Marshalls Nike Air Jordan 1 Fragment

I løpet av høytiden kunne de som handlet på utvalgte Marshalls finne fragmentdesignet x Air Jordan 1 for bare $60 USD.

For de som lurer på hvordan dette skjedde, snakket Complex med Kwabena Richard Leibel, en tidligere medarbeider for Marshalls om hvordan dette skjedde.

Sjekk ut hva han sa nedenfor, og for hele artikkelen av historien, klikk her.

Hvordan får Marshalls joggeskoene?

Nike presenterer Marshalls eller TJ Maxx med et Excel-regneark som har forskjellige faner avhengig av kategori: Retro Basketball eller Løping. Fanen vil fortelle deg hva beskrivelsen og stilnummeret til skoen er, hvilke størrelser som er tilgjengelige, hva detaljhandelen var, og hvilken pris de tilbyr den for. Marshalls er på jakt etter etiketter, de bryr seg ikke om hva produktet er. De vet bare at de kjøper Nike og kan passe det inn i kjøpsplanen deres for inneværende sesong.

Hvordan havnet Fragment x Air Jordan 1s i en Marshalls?

Hvis jeg måtte gjette, var det sannsynligvis en sen forsendelse. De er ikke B-karakterer. De er ikke falske. Alt er ting i A-klasse. Det hele er laget for å selge i butikker. Det var enten en sen forsendelse eller en tapt container som de fant senere. En butikk har kanskje ikke vært oppe for å hente bestillingen sin. Butikker må betale for joggeskoene innen 30 dager etter å ha fått dem. Hvis noe er forfalt, kan bestillingen deres fortsatt være på lageret, og den blir en del av massekjøpet fra Marshalls.

Marshalls Nike Air Jordan 1 Fragment

Les mer