Fem Pharrell Williams x adidas NMD

Anonim

Pharrell Williams adidas NMD Human Race Colorways

De Pharrell Williams x adidas Originals NMD Collection utvides med fem kommende adidas NMD Human Race-farger for høsten 2016.

Disse adidas NMD-fargene inkluderer en grønn, skarlagenrød, mandarin, svart og skiferblå versjon, alle med spesielle slagord på overdelen og White Boost-mellomsålene.

Sjekk ut hver av de kommende adidas NMD Human Race-utgivelsene nedenfor, og se etter at de blir tilgjengelige 29. september 2016 i utvalgte adidas Originals-butikker. Utsalgsprislappen er satt til $240 USD.

Fortell oss hvilket par du ser frem til å skaffe deg i kommentarfeltet. Følg med på Sneaker Bar for ytterligere utgivelsesoppdateringer etter hvert som de utvikler seg.

adidas HU NMD x Pharrell Williams Green HU

De Pharrell Williams x adidas NMD Human Race “HU” har en grønn, hvit og svart Primeknit-overdel med en White Boost-mellomsåle. Slagordet "HU" vises på overdelen omgitt av en trekant.

Pharrell Williams x adidas NMD Human Race “HU”

Grønn/grønn-hvit

BB0620

29. september 2016

$240

adidas NMD Human Race Scarlet Red HU Race

De Pharrell Wiliams x adidas NMD Human Race “Hu Race” har en Scarlet Red Primeknit-overdel med hvite broderte bokstaver som røde "Hu" på høyre fot og "Race" på venstre.

Pharrell Williams x adidas NMD Human Race “Hu Race”

Scarlet/Scarlet-Footwear White

BB0616

29. september 2016

$240

adidas NMD Human Race Tangerine Hue Man

De Pharrell Williams x adidas NMD Human Race «Hue Man» kommer kledd i en oransjebasert Tangerine-overdel med "Hue" og "Man" i hvitt.

Pharrell Williams x adidas NMD Human Race «Hue Man»

Tangerine/Tangerine-Core Black

BB3070

29. september 2016

$240

adidas NMD Human Race Core Black Human Species

De Pharrell Williams x adidas NMD Human Race «Human Species» har en tonal Core Black Primeknit-overdel der det står "Human" og "Species".

Pharrell Williams x adidas NMD Human Race «Human Species»

Core Black/Core Black-Core Black

BB3068

29. september 2016

$240

adidas NMD Human Race Shale Blue Human Being

De Pharrell Williams x adidas NMD Human Race "Human Being" har en skiferblå Primeknit-overdel med hvitt broderi der det står "Human" og "Being" på toppen av en White Boost-mellomsåle.

Pharrell Williams x adidas NMD Human Race "Human Being"

Shale Blue/Shale Blue-Footwear White

BB0618

29. september 2016

$240

Les mer