Eminem samarbeider med StockX for å gi bort Air Jordan 4

Anonim

Det er en Detroit-greie.

StockX x Eminem x Air Jordan 4 Carhartt Giveaway

StockX, verdens første nettbaserte forbrukermarked for ting med høy etterspørsel, begrenset opplag kunngjorde i dag et strategisk partnerskap med hip-hop-ikonet og Detroit-innfødte Marshall Mathers (a.k.a. Eminem).

"Sneakers har alltid vært en stor interesse for meg, i det minste så lenge jeg har rappet, og jeg er stolt av det faktum at jeg har hatt så mange samarbeid med Nike og Jordan Brand," sa Mathers. «Jeg liker virkelig det faktum at joggesko er en stor del av det StockX driver med. Da jeg fant ut at de tilfeldigvis gjorde det fra sentrum av Detroit, var det enda mer fornuftig å engasjere seg.»

StockX x Eminem x Air Jordan 4 Carhartt Giveaway

For å starte partnerskapet gir StockX bort tre ettertraktede premiepakker:

Hovedpremien: Air Jordan 4 Retro Eminem Carhartt (uvurderlig; parene har solgt for så mye som $30 000)

Andre premie: Yeezy Boost Pack – Yeezy Boost 350, 750 og 950 (omtrentlig verdi $3000)

Tredje premie: Jordan 1 pakke – Jordan 1 Retro Bred 2013, Retro Chicago 2015, Retro UNC, Retro Family Forever og Retro LA (omtrentlig verdi $1750)

Enhver StockX-deltaker som utfører en sneaker-handel på enten kjøps- eller salgssiden og/eller henviser en ny deltaker til StockX-plattformen til og med torsdag 23. juni 2016, vil motta ett deltakelse i konkurransen. For mer informasjon om kampanjen klikk her.

Les mer