Nike lanserer N7 2020-kolleksjonen

Anonim

Nike Air Max 90 N7 utgivelsesdato

Årets Nike N7 2020-kolleksjon ble skapt av en Diné-designer (Navajo) for å fremme velvære gjennom sport, kultur og fellesskap, denne kolleksjonen fremhever den iboende naturlige skjønnheten som stråler ut fra aloe, yucca, villrose, løvetann og stikkende pære. En hyllest til arvplanter funnet over hele Amerika og et nikk til de vidt forskjellige regionene som urfolk kaller hjem.

Fottøyutvalget inkluderer Nike Kyrie 6, Nike Air Max 90 og Nike Venture Runner sammen med matchende klær.

Nike Kyrie 6 N7

Utgivelsesdato for Nike Kyrie 6 N7

Distinkte symboler gjenspeiler Kyrie Irvings personlige reise og gjenkobling til hans urfolksrøtter. En stjerne som representerer samfunnet hans er inspirert av den lange historien til Lakota-dynedesign, og fjellet står for Lakota-navnet hans, Hela eller Little Mountain – alle symboler på styrke som Kyrie bærer med seg på og utenfor banen.

Nike Air Max 90 N7

Nike Air Max 90 N7 utgivelsesdato

Denne designen har et oppfrisket utseende med livlige variasjoner av myke pastelltoner og dristige geometriske former som sees gjennom hele samlingen for å representere den naturlige skjønnheten og den kontinuerlige fremdriften.

Nike Venture Runner N7

Nike Venture Runner N7 Utgivelsesdato

Den detaljerte blomstergrafikken gir liv og utnytter den helbredende kraften til farger og planter, mens OG-banestilen er forhøyet med en rik blanding av materialer som luftig mesh og fløyelsmyke semsket skinn. Den synlige sømmen, den høye fleksible overdelen og en mikromerkede hælklips tilfører friskt DNA til det gamle utseendet.

Utgivelsesdato for Nike N7 2020-kolleksjonen

Se etter Nike N7 2020-kolleksjonen lanseres 21. juni hos utvalgte forhandlere og Nike.com.

Nike N7 2020-kolleksjonen

Utgivelsesdato: 21. juni 2020

Utgivelsesdato for Nike Kyrie 6 N7

Nike Venture Runner N7 Utgivelsesdato

Nike N7 Benassi utgivelsesdato

Les mer