adidas SPEEDFACTORY AM4

Anonim

adidas SPEEDFACTORY AM4

adidas Originals har offisielt avduket adidas SPEEDFACTORY AM4 , som er en annen Boost-silhuett designet på deres SPEEDFACTORY i Ansbach, Tyskland. Del av en serie som inkluderer individuelt designede og produserte sko som adidas vil gi ut i seks viktige byer rundt om i verden, med London som først.

SPEEDFACTORY vil gjøre det mulig for forbrukere å dra nytte av state-of-the-art produksjonsprosesser som lar adidas lage virkelig skreddersydde produktløsninger med enestående hastighet, takket være automatisert produksjon i markedet.

Hver sko er medskapt ved hjelp av idrettsdata for å hjelpe med å forme design- og utviklingsprosessen. En av de bemerkelsesverdige detaljene til skoen er Boost-mellomsålen i full lengde.

Se etter adidas SPEEDFACTORY AM4 til første utgivelse i London 26. oktober, før ytterligere lanseringer i Los Angeles (AM4LA), New York (AM4NYC), Tokyo (AM4TKY) og Shanghai (AM4SHA) i 2018.

adidas SPEEDFACTORY AM4 “London”

Stilkode: BB6719

Utgivelsesdato: 26. oktober 2017

OPPDATER: adidas lanserer offisielle bilder av «London»-utgaven SPEEDFACTORY AM4 som er planlagt utgitt i butikk hos adidas i London 26. oktober. Følg med på avdukingen fra resten av bysamlingen.

adidas SPEEDFACTORY AM4

adidas SPEEDFACTORY AM4

adidas SPEEDFACTORY AM4

adidas SPEEDFACTORY AM4

adidas SPEEDFACTORY AM4 Utgivelsesdato

Les mer