fragment design x Air Jordan 1 Power Charger

Anonim

fragmentdesign Air Jordan 1 Toddler Størrelser

Tro det eller ei, fragmentdesign Air Jordan 1 småbarnsstørrelser eksisterer faktisk, slik Kim Jones, menns kunstneriske leder for Louis Vuitton, avslørte dem på Instagram.

Fragmentdesignet x Air Jordan 1 er en av de mest populære Air Jordan 1-utgivelsene, og hvis de begynner å gi ut i småbarnsstørrelser, vil hypen bli enda større.

Akkurat som herreversjonen har de en overdel i helskinn kledd i svart, hvitt og blått med Wings-logoen på kragen og fragmentdesignlogoen på hælen.

Selv om det er usannsynlig at dette paret vil utgis og bare er et eksempel, kan vi bare håpe at dette er en forhåndsvisning av hva som kommer for neste fragmentdesign x Air Jordan 1-utgivelse.

Fortell oss hva dere synes i kommentarfeltet og følg med på Sneaker Bar for flere oppdateringer om alle de kommende Air Jordan-utgivelsesdatoene.

OPPDATER: Dette er ikke en første titt på fragmentdesignet x Air Jordan 1 i småbarnsstørrelser. I stedet er de en Air Jordan 1-mobillader som kommer i noen få andre farger. Du kan kjøpe dem nå her.

Air Jordan 1 Power mobiltelefonlader

fragmentdesign Air Jordan 1 Toddler Størrelser

Les mer