Ажурирање: Врховниот x Air Jordan 1 се лажни

Anonim

Врвен x Ер Џордан 1 Црно црвено бело

На Врвен x Ер Џордан 1 Се чини дека е уште една претстојна соработка помеѓу Supreme и Jordan Brand која ќе се приклучи на колекцијата Supreme x Air Jordan 5.

На Врвен x Ер Џордан 1 првите површини во црна, црвена и бела шема на бои. Овој Air Jordan 1 располага со целосно црна кожна горна основа со црвени детали на јазикот, логоа на Nike Swoosh и надворешен ѓон. Формулацијата „SUP“ е прикажана во логото на Swoosh, при што „94“ на горниот глужд го заменува традиционалното лого на Wings за да ја претставува годината кога е основан Supreme. Завршувањето на изгледот е бел среден ѓон и црвен гумен надворешен ѓон.

Засега нема точен датум на објавување. Но, ако постои а Врвен x Ер Џордан 1 во собата за објавување, можете да очекувате дека ќе дебитираат по лансирањето на Supreme x Air Jordan 5.

Останете во тек со Sneaker Bar за дополнителни ажурирања и објавувајте информации додека се развива.

АЖУРИРАЈ: Повторно нè добија! Како и секакви очекувани, на Врвен x Ер Џордан 1 во црно и црвено се навистина ЛАЖЕН . Според TSG, Џоран Бренд потврдил дека сликите што се појавуваат околу шпекулираната соработка на Supreme x Air Jordan 1 се НЕТОЧНО . Затоа, не очекувајте да ја видите оваа соработка во скоро време, што веројатно е добра работа.

Сликите подолу од @kickposters се дизајн од него, кој е направен неколку недели подоцна од фабрика во Кина за да се произведат неколку ЛАЖНИ Supreme x Air Jordan 1s.

ЛАЖЕН Supreme x Air Jordan 1

АЖУРИРАЈ: Еве го првиот поглед на Врвен x Ер Џордан 1 што ги вклучува и „SUP“ на Swoosh и „94“ прикажани на горниот дел на глуждот што го заменува традиционалното лого на Wings. Проверете ги целосните слики подолу и останете во тек со Sneaker Bar за повеќе ажурирања.

Врвен x Ер Џордан 1 Црно црвено бело

Врвен x Ер Џордан 1 Црно црвено бело

Supreme Air Jordan 1

Supreme Air Jordan 1

Supreme Air Jordan 1

Прочитај повеќе