Дизајнер на atmos Коџи сака да го промени Nike Air Max 1 за 2017 година

Anonim

Koji atmos Nike Air Max 1 Elephant Print

За време на неодамнешната кампања на Nike „Гласајте назад“ за Денот на Air Max, atmos x Nike Air Max 1 „Elephant“ победи на натпреварот и ќе се врати во 2017 година.

Чевелот е дизајниран од дизајнерот на атмос познат како Коџи, кој би имал интересни мисли да каже за ретрото издание на соработката во 2017 година.

Во неодамнешното интервју за Hypebeast, Који ги сподели своите размислувања за изданието и што би сакал да прави со него.

Дали размислувавте да го ажурирате чевелот со нови бои или нови материјали?

„Како што реков, ќе излезе следната година. Би било многу интересно ако можам да сменам некој дизајн или материјали за новиот Air Max 1 „Elephant“ 2017 вер. Не сум сигурен дека ќе биде одобрено, но љубопитен сум... (се смее)“

Не е сигурно дали Nike ќе му дозволи да ја преземе контролата над ова издание, но ако го стори тоа, можете да очекувате нешто малку поразлично од она што го добивме кога за прв пат дебитираше atmos x Nike Air Max 1 „Elephant“.

Останете во тек со Sneaker Bar за понатамошни ажурирања како што се развиваат и оставете ги вашите размислувања во делот за коментари.

Koji atmos Nike Air Max 1 Elephant 2017 година

Прочитај повеќе