Пари на Snoop Dogg's adidas Cleats сега е достапен

Anonim

Snoop Dogg Money adidas Cleats

Адидас и Снуп Дог денеска ги открија колците adizero 5-ѕвезди 5.0 x Kevlar Snoop за 2016 година. Дизајниран во соработка со Снуп, директорот за развој на фудбалот на adidas, ова специјално издание му оддава почит на неговите познати стихови „I've got my mind on my money and my money на ум“, од втората песна од неговиот деби албум, Doggystyle. .

Копчињата adizero 5-ѕвезди 5,0 x Kevlar Snoop од 2016 година го преземаат целосно новиот модел Chromaflage, најновата еволуција на иконите и нарушувачките шаблони на adidas Football, и беспрекорно се вклопуваат во уникатните дизајнерски елементи кои беа инспирирани и под влијание на Snoop Dogg и неговиот сингл е сертифициран за злато и номиниран за Греми награда.

Од шаблонот Chromaflage со вметнати пари, до легендарните стихови, до накитот од тантела „Gotta Hustle“ и бендот за пари од 10.000 долари, до 3Д ласерската безбедносна лента инспирирана од банкнота од 100 долари, украсена во графиката со три ленти на „Адидас“ на кутијата за чевли со три ленти. Ѕвездената 5.0 x Кевлар Снуп копачките се целосна почит на Снуп, текстовите на неговите песни и неговото влијание врз играта.

Сега можете да го најдете Snoop Dogg Money adidas Cleats достапни сега директно на adidas.com. Малопродажната цена е поставена на 120 УСД.

Snoop Dogg Money adidas Cleats

Snoop Dogg Money adidas Cleats

Snoop Dogg Money adidas Cleats

Snoop Dogg Money adidas Cleats

Snoop Dogg Money adidas Cleats

Прочитај повеќе