adidas Ultra Boost X

Anonim

adidas Ultra Boost X Mystery Blue

adidas Running го откри својот најнов adidas Ultra Boost X Mystery Blue колорвеј како дел од нивната колекција Ultra Boost X за есен/зима 2017 година. Лансирана претходно оваа година, UltraBOOST X е чевли со врвни перформанси на adidas, прилагодени на уникатната форма на женското стапало и дизајнирани да ги направат жените поголеми секое трчање.

Изграден со динамичен лак кој е дизајниран да го контурира лакот на женското стапало и без напор да се прилагодува на променливата форма додека таа трча. Нејзините Primeknit горниот дел се обвива под лакот на стапалото за дополнителна потпора, со шаблонот во пределот на прстите поотворен за да се обезбеди зголемено дишење. Средниот ѓон Boost со целосна должина е направен за удобност и амортизација со ултра одговор што ја складира и враќа енергијата со секој чекор. Комплетирањето на дизајнот е континентален гумен 4-насочен издолжен мрежен надворешен ѓон кој е создаден за женско одење, обезбедувајќи добра влечна сила за урбано трчање, во какви било услови.

Датум на издавање на adidas Ultra Boost X Mystery Blue

Побарајте го adidas Ultra Boost X „Mystery Blue“ да излезе на 22-ри јуни на adidas.com и кај одредени трговци на мало на 29-ти јуни. Малопродажната цена е поставена на 180 УСД.

adidas Ultra Boost X „Mystery Blue“

Датум на издавање: 22 јуни 2017 година

Цена: 180 долари

adidas Ultra Boost X Mystery Blue

adidas Ultra Boost X Mystery Blue

Прочитај повеќе