adidas Releases ADV BOOST е првиот скејт чевли со BOOST технологија

Anonim

adidas Releases ADV BOOST е првиот скејт чевли со BOOST технологија 63010_1

adidas Skateboarding штотуку го објави својот adidas Skateboarding ADV BOOST на 9-ти февруари 2015 година. Првиот скејт чевли опремен со технологија BOOST на adidas, ADV BOOST обезбедува долготрајна удобност надвор од кутијата. Благодарение на револуционерниот среден ѓон BOOST™ составен од илјадници мали термопластични полиуретански „камчиња“ наместо традиционална пена, ADV BOOST обезбедува подобрена апсорпција на ударот и враќање на компресија - помагајќи им на скејтбордистите да станат и да се спуштат со повеќе енергија и поголема апсорпција на ударот преку долги лизгалки сесии.

Изработени од специјално дизајнирана мрежа, Techfit Internal Bootie и SPRINTSKIN се комбинираат за максимална удобност, ладно дишење и внатрешна стабилност. Векторски влечен надворешен ѓон, дизајниран исклучиво за скејтбординг, го зголемува држењето на таблата за контрола без преседан.

Ограниченото издание на adidas ADV BOOST од adidas skateboarding сега е достапно во одредени трговци на мало, вклучувајќи го и adidas.com.

adidas-skateboarding-adv-boost-1

adidas-skateboarding-adv-boost-2

adidas-skateboarding-adv-boost-3

adidas-skateboarding-adv-boost-4

adidas-skateboarding-adv-boost-5

adidas-skateboarding-adv-boost-6

adidas-skateboarding-adv-boost-7

adidas-skateboarding-adv-boost-8

adidas-skateboarding-adv-boost-9

Прочитај повеќе