Адидас Фудбал нуди прилагодени Porsche 911 Carrera спортски автомобили до најбрзите клиенти

Anonim

adidas Porsche 911 Најбрзо време на комбинирање на НФЛ (2)

Адидас Фудбал денес објави дека брендот нуди прилагоден спортски автомобил Porsche 911 Carrera на трите најбрзи потенцијални клиенти. Оваа понуда е отворена за спортистите кои ќе потпишат со адидас пред да ги истрчаат своите официјални трки од 40 јарди подоцна овој месец.

Прилагодените спортски автомобили на Porsche 911 Carrera имаат графичка шема на Cheetah што го отсликува новиот клин на adidas UNCAGED adizero 5-Star 40, кој ќе се појави во четврток.

Со тежина од само 4,7 унци, Adidas UNCAGED adizero 5-Star 40 е најлесното фудбалско шило досега. Ткаенината на горниот дел од клипот е зајакната во клучните потпорни зони и изработена со SprintSkin Ultra што е 15 пати поцврста од челик, но сепак доволно лесна за да лебди на вода. Горниот дел е спуштен на фудбалска чинија SPRINTFRAME - најлесната фудбалска плоча некогаш создадена. Плочата се одликува со карактеристики на отскокнување во предниот дел на стапалото за да им даде на играчите врвен погон од подигнувањето на прстите до последниот чекор на трката од 40 метри.

Новиот клин на adidas adizero 5-star 40 е дел од колекцијата UNCAGED и е достапен денес за 150 долари на adidas.com, Eastbay.com и dickssportinggoods.com.

adidas Porsche 911 Најбрзо време за комбинирање на НФЛ

adidas Porsche 911 Најбрзо време на комбинирање на НФЛ (1)

adidas Porsche 911 Најбрзо време на комбинирање на НФЛ (3)

adidas Porsche 911 Најбрзо време на комбинирање на НФЛ (4)

adidas-porsche-911-fastest-nfl-combine-5

adidas-porsche-911-fastest-nfl-combine-36

adidas-porsche-911-fastest-nfl-combine-7

Прочитај повеќе