Пакет за патики: Оригинален лажен x Nike Air Max пакет

Anonim

Пакет за патики: Оригинален лажен x Nike Air Max пакет 59937_1

На KAWS/OriginalFake Nike Air Max пакет беше ексклузивно ограничено издание кое дебитираше на 18 октомври 2008 година на само две локации низ целата земја, Nike Sportswear на 21 Mercer и Nike Sportswear во Монталбан.

Беа објавени два стила кои вклучуваа бел стил во традиционалната конструкција на Nike Air Max 90, а Џеси Лејва го дизајнираше Nike Air Max 90 Current во црно што се наоѓаше на бесплатен ѓон.

Двете чевли имаат ткаенини за растегнување во 4 насоки со инспирација добиена од Nike ACG. При објавувањето на овој пакет, начинот на размислување на KAWS за дизајнирање на нив требаше да создаде чевли за насмевка што дури и тој може да ги носи, со суптилни дизајнерски елементи што некој може да ужива на повеќе лично ниво.

Некои од деталите за чевелот вклучуваа неонски навестувања и оние заштитни знаци Оригинални лажни „XX“ на секој дел од јазикот и прстите.

Погледнете ги подетално двата пара подолу и колкумина од вас посакуваат да имаат приклучок уште во 2008 година, кога Оригинален Fake x Nike Air Max пакет првично падна?

Оригинален лажен Nike Air Max пакет

Оригинален лажен Nike Air Max пакет

Оригинален лажен Nike Air Max пакет

Оригинален лажен Nike Air Max пакет

Прочитај повеќе