Анкета во заедницата: Дали брендот Џордан треба да го исфрли Air Jordan 11?

Anonim

Анкета во заедницата: Дали брендот Џордан треба да го исфрли Air Jordan 11? 54465_1

Џордан Бренд еднаш го држеше сводот на Ер Џордан 3 неколку години пред да ги врати назад. Сега, дали мислите дека е време да го зачувате Air Jordan 11 во догледна иднина?

Сите знаеме дека сите ги сакаат изданијата на Air Jordan 11, но во денешно време се чувствува како Џордан Бренд да ја преекспонира класичната силуета.

Џордан Бренд Vault the Air Jordan 11

Можеби е време официјално да го чуваме Air Jordan 11 неколку години и да се фокусираме на другите прославени Air Jordans за празниците.

Џордан Бренд Vault the Air Jordan 11

Иако е многу малку веројатно дека тоа ќе се случи, дали мислите дека би било добра одлука Џордан Бренд да го прекине производството на неколку години на Air Jordan 11?

Само размислете, ако го сторат тоа, тогаш би можеле да ослободат пар наречени Ер Џордан 11 „Враќање“ или "Враќањето" инспириран од враќањето на Мајкл Џордан во НБА кога го носеше бројот 45.

Џордан Бренд Vault the Air Jordan 11

За оние што се сеќаваат, Мајкл Џордан дебитираше со „Конкорд“ Ер Џордан 11с додека го носеше дресот „45“ за време на првиот натпревар од полуфиналето на Источната конференција во 1995 година. Џордан Бренд би можел да го отфрли тоа и да пушти Air Jordan 11 „Конкорд“ со 45 на петиците и мислам дека никој не би се пожалил на тоа.

Гласајте подолу и кажете ни што мислите момци во делот за коментари.

[Ид на анкета =”131″]

Прочитај повеќе