Внатре во продавницата Јордан Бастилја

Anonim

Внатре во продавницата Јордан Бастилја 52851_1

Продавницата Јордан Бастилја е првата европска продавница на Jordan Brand која ги отвори своите врати. Тоа е врвно искуство во малопродажбата што ги слави перформансите, стилот и душата на брендот. Се наоѓа на 12 rue du Faubourg Saint Antoine, во 12-тиот арондисман на Париз.

Во партнерство со Foot Locker, продавницата нуди премиум производи, услуги и искуства од брендот Jordan под еден покрив, создавајќи малопродажна дестинација за сите спортисти во Франција и Европа кои бараат совршен спој на перформанси и стил. Jordan Flight Lab им овозможува на навивачите да ги тестираат најновите иновации на обувките на Џордан во извонредно опкружување под водство на спортисти во продавницата. Покрај ексклузивните дизајни за продавници, услугата Atelier Jordan на Jordan Bastille им нуди на потрошувачите можност да персонализираат голем број патики и облека во врвно искуство за прилагодување.

Посетителите на Јордан Бастилја се нурнати во универзумот на перформанси на Јордан со ѕид на кој се претставени обувки за перформанси за кошарка и атлетски тренинзи. Легендата за Мајкл Џордан е претставена преку генеалошка изложба на иконите обувки на Мајкл, од Air Jordan 1 од 1985 година до неодамна објавениот Air Jordan XXX1.

Дополнително, референците низ продавницата ги почитуваат моментите на Џордан Бренд кои помогнаа да се обликува уникатната улична облека и кошаркарската култура на Франција.

Подолу погледнете ја продавницата на Јордан Бастилја и кажете ни што мислите вие момци во делот за коментари.

Продавница Јордан Бастилја

nike-jordan-bastille-opening-1

Продавница Јордан Бастилја

Продавница Јордан Бастилја

Продавница Јордан Бастилја

Продавница Јордан Бастилја

nike-jordan-bastille-opening-7

Продавница Јордан Бастилја

nike-jordan-bastille-opening-9

nike-jordan-bastille-opening-10

Продавница Јордан Бастилја

nike-jordan-bastille-opening-12

nike-jordan-bastille-opening-13

Прочитај повеќе