adidas miZXFLUX Star Wars

Anonim

adidas MiZXFLUX Star Wars

Дополнително на веста дека апликацијата adidas Originals #miZXFLUX ќе се ажурира со нова функционалност на графичката библиотека, mi adidas Originals со задоволство објавува уште еден возбудлив нов развој на приказната за прилагодување. Посебна графичка библиотека на Star Wars е достапна за корисниците од денес. Ова ажурирање им овозможува на корисниците да ја применат графиката на Star Wars на нивниот mi ZX FLUX за прв пат.

Ажурирањето беше одговор на огромната побарувачка од корисниците. Иако #miZXFLUX Photo APP ја поттикнува креативноста, треба да следи и некои правила во однос на сликите заштитени со авторски права. Сликите од „Војна на ѕвездите“ беа најбараните графики поставени од корисниците во минатото, демонстрирајќи јасна желба за иконите слики.

Проширувајќи го постоечкото партнерство што Adidas Originals го има со филмот (вклучувајќи ги и нивните детски обувки и облека од Star Wars), оваа нова графичка библиотека содржи широк опсег на официјални слики од Star Wars, иконски и современи. Фановите и колекционерите сега можат да создадат свој Darth Vader, stormtrooper, Boba Fett или R2-D2 mi ZX FLUX. Библиотеката, исто така, ќе се ажурира од време на време за да обезбеди свежи слики од Star Wars за корисниците, но треба да се забележи дека само официјалните слики од Star Wars во оваа библиотека ќе го поминат процесот на модерирање.

Приспособете го вашиот сопствен adidas ZX Flux денес со најновата графичка галерија на adidas Star Wars сега е достапна преку апликацијата #miZXFLUX. Направете го вашето сега на www.miadidas.com.

adidas MiZXFLUX Star Wars

adidas MiZXFLUX Star Wars

adidas MiZXFLUX Star Wars

adidas MiZXFLUX Star Wars

adidas ZX Flux MiZXFLUX Star Wars

adidas ZX Flux MiZXFLUX Star Wars

adidas ZX Flux MiZXFLUX Star Wars

Прочитај повеќе