Функција x Saucony G9 Shadow 5

Anonim

Функција Saucony G9 Shadow 5 The Pumpkin

На Карактеристика x Saucony G9 Shadow 5 „The Pumpkin“ е најновата соработка помеѓу Saucony и Feature по другите две изданија, „High Roller“ и „The Barney“ во боја.

Овој пат, тие ја искористија силуетата Saucony G9 Shadow 5 како платно инспирација од чипот од 1.000 долари, историски наречен „The Pumpkin“.

Тркачот е составен од тен, бушав велур, акцентиран со портокалови и зелени облоги кои потсетуваат на бојата на чипот од 1.000 долари. Црните детали се гледаат на логото на Saucony, како и на таблата за потпетици 3M и потстрижување на јазикот. Нивното мото „All Things Good“ е прикажано на етикетата на јазикот инспириран од чипот на казино и графиката на чиповите на табаните. Дополнителните акценти вклучуваат прошаран среден ѓон, сет од кружни врвки со попрскани врвки и безвременско долен дел за џвакање. Изданието ќе дојде со пакет приспособени карти за играње и дополнителен сет на рамни врвки.

Побарајте го Карактеристика x Saucony G9 Shadow 5 „The Pumpkin“ да излезе во продавница овој петок, 6 март во 17:00 часот PST. Објавувањето преку Интернет ќе се одржи и во петок, 6-ти март во 21:00 часот PST (12:00 EST 7 март). Чевелот ќе се продава по цена од 140 американски долари.

Функција Saucony G9 Shadow 5 The Pumpkin

функција-saucony-the-timpkin-2

карактеристика-соконија-тиква-3

функција-saucony-the-тиква-4

функција-sucony-the-тиква-5

Saucony-Feature-G9-Shadow-5-The-Pumpkin-681x454

Функција Saucony G9 Shadow The Pumpkin

Функција Saucony G9 Shadow The Pumpkin

Функција Saucony G9 Shadow The Pumpkin

Функција Saucony G9 Shadow The Pumpkin

Прочитај повеќе