Air Jordan Retro 2016 New Colorways

Anonim

Air Jordan Retro 2016 New Colorways 43733_1

Џордан Бренд планира да има огромна година во 2016 година со објавување на неколку сосема нови бои на нивните класични силуети кои ги вклучуваат Air Jordan 5, Air Jordan 7 и Air Jordan 12 - само да наведеме неколку што се прикажани овде.

Иако веќе ви дадовме некои информации за објавување на овие нови бои, сега добиваме преглед како тие би можеле да изгледаат.

Започнувајќи со двете претстојни бои на Air Jordan 5, „Олимпик“ направен во бела, црна и златна боја и парот „бронзен“ со шема на бои морнарица и златна боја.

Следно, ќе погледнеме во она што се чини дека е „Tinker Alternate“ верзијата на Air Jordan 7 што треба да дебитира на 16-ти август.

И на крај, има трио Air Jordan 12 бои. Едниот во сива, Универзитетска сина и бела шема на бои, другиот има целосно црвен горен дел со бели детали и последниот (не прикажан овде) е направен во целосно црна боја. Секое издание ќе започне да се издава подоцна оваа година, едното ќе падне на 25-ти јуни, другото потенцијално на 2-ри јули, а другото на 10-ти септември.

Засега овие слики не се потврдени за тоа како точно ќе изгледа секое издание, но овие фотографии за преглед ви даваат идеја за тоа што ќе дојде во 2016 година од Jumpman. Останете во тек со Sneaker Bar за понатамошни ажурирања за изданието.

Датуми на издавање на Air Jordan Retro 2016 година

Датуми на издавање на Air Jordan Retro 2016 година

Датуми на издавање на Air Jordan Retro 2016 година

Датуми на издавање на Air Jordan Retro 2016 година

Air Jordan 12 Red 2016 година

Прочитај повеќе