Анкета во заедницата: Која лимитирана Air Jordan 11 повеќе би сакале да ја имате?

Anonim

Анкета во заедницата: Која лимитирана Air Jordan 11 повеќе би сакале да ја имате? 43470_1

Џордан Бренд допрва треба навистина да навлезе длабоко во нивните архиви на боите на Air Jordan 11 и да ги објави на јавноста за време на празниците.

На почетокот на секоја година, едно од првите прашања што се поставува е: „Каков ќе биде овогодинешниот празник Air Jordan 11 колорит? Еве три парови со ограничено издание што Џордан Бренд всушност треба да размисли да ги врати/објави порано отколку подоцна.

Пакетот Air Jordan 11 „DMP“ (Defining Moments Package) беше кул, но верзијата Air Jordan 11 DMP „Gold Eyelet“ беше подобра. Иако не секој можеше да ги собере бидејќи не беа официјално објавени од Најк, имаше некои што имаа среќа што им го примија пакетот.

Потоа ја имате Air Jordan 11 „History of Flight“ која беше дел од ретката колекција „History of Flight“ на Air Jordan која излезе на виделина уште во 2010 година, но никогаш не доби официјално малопродажба.

Конечно, „Anniversary“ на „Air Jordan 11“ ги прослави брендовите 25 години од основањето, што беше прв пат логото на Jumpman да не се појави на петицата на чевелот.

Погледнете ги сите три бои и дадете го вашиот глас подолу. Оставете го вашето размислување во делот за коментари зошто треба да се ослободи парот што го избравте.

Ер Џордан 11 DMP златна дупчица

Годишнина на летот на Air Jordan 11 DMP

Ер Џордан 11 Историја на летот

Годишнина на летот на Air Jordan 11 DMP

Ер Џордан 11 годишнина

Годишнина на летот на Air Jordan 11 DMP

[Ид на анкета =”73″]

Прочитај повеќе