Прв поглед на Nike Flyknit Air Force 1

Anonim

Nike Flyknit Air Force 1 Black

На Nike Flyknit Air Force 1 е следната силуета од Nike Sportswear која ја прими технологијата Flyknit на класичен модел.

Овој Nike Air Force 1 е изграден со целосен горен дел од базата Nike Flyknit што е направен во целосно бела боја. Чевелот има и ремен на средината на стапалото што е потенок од вообичаеното, кожна јазиче на задната пета и Nike Swoosh логоа на секоја страна. Заокружувањето на изгледот е бел среден ѓон и леден проѕирен надворешен ѓон на пределот на петите и задната петица.

Проверете го првиот поглед на Nike Flyknit Air Force 1 подолу и кажете ни што мислите момци во делот за коментари. Останете во тек со Sneaker Bar за дополнителни информации за објавувањето додека се развива.

АЖУРИРАЈ: Настрана од прегледните слики, сега го добиваме првиот вистински поглед на Nike Flyknit Air Force 1 преку зачувања. Сè уште нема информации за објавување, но останете во тек за повеќе ажурирања.

АЖУРИРАЈ: По првиот изглед пред неколку недели, сега добиваме уште еден поглед на она што се чини дека е црна верзија на Nike Flyknit Air Force 1 што е поставено за ослободување. Останете во тек за повеќе ажурирања.

Nike Flyknit Air Force 1 Black

Nike Flyknit Air Force 1

Nike Flyknit Air Force 1

Прочитај повеќе