Пет Фарел Вилијамс x adidas NMD

Anonim

Фарел Вилијамс adidas NMD Human Race Colorways

На Колекција на Pharrell Williams x adidas Originals NMD се проширува со пет претстојни бои на adidas NMD Human Race за есен 2016 година.

Овие бои на adidas NMD вклучуваат зелена, црвена црвена, мандарина, црна и сина сина боја, сите со специјални слогани на горниот дел и средните ѓонови White Boost.

Проверете го секое претстојно издание на adidas NMD Human Race подолу и побарајте ги да станат достапни на 29 септември 2016 година во одредени продавници за малопродажба на adidas Originals. Малопродажната цена е поставена на 240 УСД.

Кажете ни кој пар со нетрпение очекувате да го соберете во делот за коментари. Останете во тек со Sneaker Bar за понатамошни ажурирања за изданија како што се развиваат.

adidas HU NMD x Pharrell Williams Green HU

На Фарел Вилијамс x adidas NMD Human Race „HU“ се одликува со зелен, бел и црн Primeknit горен дел со среден ѓон White Boost. Слоганот „HU“ се појавува на горниот дел опкружен со триаголник.

Фарел Вилијамс x adidas NMD Human Race „HU“

Зелено/Зелено-бело

BB0620

29 септември 2016 година

240 долари

adidas NMD Human Race Scarlet Red HU Race

На Pharrell Wiliams x adidas NMD Human Race „Hu Race“ се одликува со црвен црвен горен дел со бели извезени букви кои црвено „Hu“ на десната нога и „Race“ на левата страна.

Pharrell Williams x adidas NMD Human Race „Hu Race“

Скарлет/Скарлет-Обувки Бели

BB0616

29 септември 2016 година

240 долари

adidas NMD Human Race Mandarine Hue Man

На Фарел Вилијамс x adidas NMD Human Race „Hue Man“ доаѓа облечен во горен дел од мандарина на база на портокал кој гласи „Нијанса“ и „Човек“ во бело.

Фарел Вилијамс x adidas NMD Human Race „Hue Man“

Мандарина/Мандарина-Црно јадро

BB3070

29 септември 2016 година

240 долари

adidas NMD Human Race Core црн човечки вид

На Фарел Вилијамс x adidas NMD Човечка раса „Човечки видови“ се одликува со тонски јадро црно Primeknit горен дел кој гласи „Човек“ и „Видови“.

Фарел Вилијамс x adidas NMD Човечка раса „Човечки видови“

Црно јадро/Црно јадро црно

BB3068

29 септември 2016 година

240 долари

adidas NMD Human Race Shale Blue Human Суштество

На Фарел Вилијамс x adidas NMD Human Race „Човечко битие“ се одликува со горниот дел од Shale Blue Primeknit со бел вез на кој пишува „Human“ и „Being“ на средниот ѓон White Boost.

Фарел Вилијамс x adidas NMD Human Race „Човечко битие“

Сина од шкрилци/Шкрилци сина-Обувки Бела

BB0618

29 септември 2016 година

240 долари

Прочитај повеќе