Дрејмонд Грин ќе дебитира на Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit за натпреварот 1 од финалето на НБА

Anonim

Дрејмонд Грин ќе дебитира на Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit за натпреварот 1 од финалето на НБА 39758_1

Дрејмонд Грин треба да дебитира на Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit за натпревар 1 од финалето на НБА против Леброн Џејмс и Кливленд Кавалирс.

Обезбедувајќи удобност, поддршка и брзо враќање на енергијата на целосно новата амортизација Nike React, ова е најиновативното повторување во деветгодишната историја на чевлите. Технологијата Flyknit на горниот дел обезбедува насочено истегнување и дише, додека неговиот надворешен ѓон мапиран под притисок ја подобрува влечната сила.

„Да се биде првиот што ќе го носи најновиот Hyperdunk за мене значи свет, овде зборуваме за Nike Basketball, најголемите спортисти во светот и да се биде првиот што всушност ја проба оваа нова технологија е неверојатно. Мамо, успеав. Кога зборувате за Најк, зборувате работи кои траат со децении“, вели Грин. „Овој чевел е лесен, има еластичност во себе. Има отскокнување, така што ме одржува да спринтам и да се движам наоколу исто како што сакам“.

Официјалниот датум на издавање допрва треба да се објави, но можете да го очекувате Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit дебитира многу наскоро за да изберете трговци на мало како Nike.com.

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit Датум на објавување

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit Датум на објавување

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit Датум на објавување

Прочитај повеќе