Комбиња и факинг прекрасно ослободување на новото преземање на AVE Pro

Anonim

Датум на издавање на Fucking Awesome Vans AVE Pro

Совршениот сојуз на два бренда вкоренети во кршењето на калапот, Vans и Fucking Awesome соработуваа за да воведат ексклузивен нов изглед на AVE Pro, со зголемени детали кои зборуваат за заедничка визија за бескомпромисни стандарди.

Дизајниран од и создаден за долгогодишниот возач на тимот Vans и ко-основач на ФА, Ентони Ван Енгелен, Fucking Awesome AVE Pro се одликува со превртена кожа - прва за оваа силуета - со моно-мрежест текстил за дише и етикета со прилагоден проѕирен гумен обликуван јазик.

Лиен шалтер за потпетици и Vans LuxLiner ги интегрираат јазикот и внатрешната обвивка за да обезбедат удобно, дише и одговорно вклопување. Чевелот е заземјен на UltimateWaffle конструкција, совршена комбинација на ненадмината поддршка и држење благодарение на внатрешното стебло и вграденото амортизирање од удар.

Понудено во две бои, едната ексклузивна за Fucking Awesome, а другата за најдобрите продавници за скејт ширум светот. Вториот се одликува со цела црна боја, рефлектирачка странична лента и сјаен портокалов среден ѓон и детали. Сјајните бои на надворешниот ѓон ги врзуваат строгите контрастни бои, заедно со приспособената краста на петицата, етикетата и отпечатокот „Hurt your eyes“ на FA на чорапите и амбалажата.

Датум на издавање на Fucking Awesome Vans AVE Pro

Побарајте го Ебате Прекрасно x Vans AVE Pro да излезе на 10 декември во одредени продавници за скејт и Vans.com.

Ебате Прекрасно x Vans AVE Pro

Датум на издавање: 10 декември 2020 година

Датум на издавање на Fucking Awesome Vans AVE Pro

Датум на издавање на Fucking Awesome Vans AVE Pro

Комбиња и факинг прекрасно ослободување на новото преземање на AVE Pro 3901_4

Комбиња и факинг прекрасно ослободување на новото преземање на AVE Pro 3901_5

Комбиња и факинг прекрасно ослободување на новото преземање на AVE Pro 3901_6

Комбиња и факинг прекрасно ослободување на новото преземање на AVE Pro 3901_7

Прочитај повеќе