Работи за патики x ASICS x Оницука тигар

Anonim

Работи за патики x ASICS x Оницука тигар 38638_1

На Пакети за патики x ASICS x Оницука тигар „Пакет кројач“ е знак на ерата кога не смеевте да го погодите ноќниот живот и да влезете во најжешките клубови, додека носите патики.

ASICS Gel-lyte V има убаво затегнато бел среден ѓон, војнички зелен мазен синтетички нубук горниот дел со големи делови во соодветен твид. И само за да бидете сигурни дека можете да ги усогласите со нешто, тие исто така направија многу ограничена серија на Sneakersnstuff x ASICS машнички во истиот материјал од твид. Машната ќе биде вклучена за првите среќни клиенти на датумот на објавување во Стокхолм, Лондон и онлајн.

Onitsuka Tiger Shaw Runner доаѓа со убав горен дел со морнарски шипки и мазни синтетички нубук детали во морнарица. Тие, исто така, успеаја да создадат убава супер дупер ограничена едиција Sneakersnstuff x Onitsuka Tiger машна која ќе биде вклучена за првите клиенти на датумот на објавување во Стокхолм, Лондон и онлајн.

„Tailor Pack“ ќе биде објавен на сите локации на Sneakersnstuff на 31-ви јануари, вклучително и онлајн на SNS. Другите избрани трговци на мало ќе го продаваат пакетот на 7-ми февруари.

sns-asics-gel-lyte-v-tailor-army-green

sns-asics-gel-lyte-v-tailor-army-green-1

sns-asics-gel-lyte-v-tailor-army-green-2

sns-asics-gel-lyte-v-tailor-army-green-3

sns-asics-gel-lyte-v-tailor-army-green-4

sns-asics-gel-lyte-v-tailor-army-green-5

sns-onitsuka-тигар-шоу-тркач-кројач-морнарица

sns-onitsuka-tiger-shaw-runner-tailor-navy-1

sns-onitsuka-tiger-shaw-runner-tailor-navy-2

sns-onitsuka-tiger-shaw-runner-tailor-navy-3

sns-onitsuka-tiger-shaw-runner-tailor-navy-4

sns-onitsuka-tiger-shaw-runner-tailor-navy-5

sns-onitsuka-tiger-shaw-runner-tailor-navy-6

Прочитај повеќе