Датум на објавување на свеж пакет NikeCourt

Anonim

NikeCourt Fresh Pack Air Zoom Ultra React

Во светли шеми на бои инспирирани од енергичниот стил на тенисот од 90-тите, NikeCourt Fresh Pack ги вклучува Air Zoom Vapor X, Air Zoom Cage 3 и Air Zoom Ultra React.

Спортистите на NikeCourt, вклучително и Симона Халеп, која моментално е рангирана број еден во светот, ќе ги носат овие во текот на европската сезона на земјена подлога до натпреварувањето во Париз на крајот на мај.

„На глина, важно е ѓонот на чевелот да ви дозволува да се лизгате, но да не е лизгав“, вели Симона, која го носи NikeCourt Vapor X. Сите три чевли имаат изменета шема на шевронен на надворешниот ѓон што обезбедува одлична влечна сила на глинените површини , додека единиците Air Zoom нудат амортизирање за подолги собири кои обично се гледаат на тие терени. И за забава, црните дамки на горниот дел претставуваат прскање од глина.

Датум на објавување на свеж пакет NikeCourt

Побарајте NikeCourt Air Zoom Ultra React, Air Zoom Cage 3 и Air Zoom Vapor X ќе бидат достапни во женски бои (прикажано) и машки бои на 3-ти април на Nike.com и во одредени трговци на мало.

NikeCourt Air Zoom Vapor X

NkeCourt свежо пакување воздух со зумирање пареа X

NikeCourt Air Zoom Cage 3

NikeCourt Fresh Pack Air Zoom Cage 3

NikeCourt Air Zoom Ultra React

Прочитај повеќе