Nike официјално го претстави React Presto

Anonim

Датум на издавање на Nike React Presto Brutal Honey

Најк конечно официјално ја претстави својата најнова верзија на Air Presto, React Presto. Потребно е сеопфатен поглед на она што го направило оригиналот одличен со артикулирање на почитуваните карактеристики на Nike Air Presto и потоа со нов став.

Некои од дополнителните детали вклучуваат Nike React пена под стапалата, течен, органски среден ѓон, осигурувачи на очите на петицата и јазикот. Најк чуваше некои познати детали, како што се конструкцијата на чизми, кафез на средината на стапалото и подлогата за уривање на петицата, заедно со оригиналните шеми на бои.

Оживување на именувањето на боите засновано на ликови, воведено од оригиналните Presto, Brutal Honey и Rabid Panda, паѓаат на 9-ти мај. Тој ден пристигнуваат и Nike by You сортите на Presto React кои споделуваат фаворизирани стари личности, вклучувајќи ги Brutal Honey, Rogue Kielbasa, Shady Milkman и Unholy Cumulus - со простор за персонализација.

Новите личности за Nike React Presto започнуваат на 16-ти мај и вклучуваат Psychedelic Lava, Chatty Matador, Breezy Thursday и Witness Protection. Проверете ја секоја боја подолу.

Датум на издавање на Nike React Presto Brutal Honey

Датум на издавање на Nike React Presto Psychedelic Lava

Датум на издавање на Nike React Presto Rabid Panda

Датум на издавање на Nike React Presto Chatty Matador

Nike React Presto Breezy четврток Датум на објавување

Датум на објавување на Nike React Presto Witness Protection

Прочитај повеќе