Ник Јанг се потпишува со adidas & Rocks the Yeezy 750 Boost за време на игра

Anonim

Ник Јанг adidas Yeezy 750 Boost Game

Ник Јанг потпиша со adidas и за да се увери дека сите знаат за тоа, Swaggy P го потресе adidas Yeezy 750 Boost во синоќешниот натпревар.

Канје Вест изјави дека можете да ги лулате Yeezy Boosts додека играте топка, а Ник Јанг го зеде Је на збор и на крајот постигна 13 поени во Yeezy 750s.

„Само што потпишав со Адидас: Добредојдовте во трите ленти, Сваги П“, рече тој за Асошиетед прес. „И морав да влезам со некој стил, и во основа се работи за тоа“.

„Јизи вечерва ја добија асистенцијата за него“, се пошегува тој кога зборуваше за неговата прва асистенција на Коби Брајант.

„Треба да направите нешто за да се обидете да го подигнете расположението додека губите и сето тоа, и тука ја наоѓам довербата и мојата радост и се обидувам да продолжам да го правам тоа, да продолжам да правам вакви работи“, рече тој.

„Се чувствуваше добро“, рече тој. „Навистина се чувствував добро на моите нозе. Бев загрижен за истото, но штом ги облеков и излегов таму на теренот, беше само време да играм“. Кога го прашале за неговиот страв да не биде повреден.

Нема планови Ник Јанг да добие свој потпис на чевли како штотуку потпишаниот Џејмс Харден, но можете да очекувате дека Swaggy P ќе лула многу ретро-а и немојте да се изненадите ако видите дека во иднина ќе го кара повеќе Yeezys на теренот.

Проверете ги дополнителните слики подолу и кажете ни што мислите момци во делот за коментари. Колкумина од вас би ги лулале Yeezys додека играат кошарка? Можеби Канје на крајот ќе создаде кошаркарски чевел по патот за сите спортисти да носат на натпреварите.

Ник Јанг adidas Yeezy 750 Boost Game

Ник Јанг adidas Yeezy 750 Boost Game

Ник Јанг adidas Yeezy 750 Boost Game

Let's goo!!

A photo posted by Nick Young (@swaggyp1) on

Прочитај повеќе