TSB Podcast: Episode 278 - JD Sports ја купува Shoe Palace за над 600 милиони долари

Anonim

TSB Podcast: Episode 278 - JD Sports ја купува Shoe Palace за над 600 милиони долари 2976_1

Во оваа епизода на TSB, Цезар, Гено и Данки се во студио.

Дали Најк треба да се обиде да ги прошири линиите на познатите патики на минати играчи како Пени Хардавеј, Чарлс Баркли и Скоти Пипен?

Nike SB Dunks „Strawberry Cough“ се официјално откажани поради неможноста на луѓето да разликуваат две различни работи и поврзувачките точки што ги нема.

Нема да погодите со кого Адидас ќе соработува понатаму.

Сите со нетрпение очекуваме да ја гледаме „WandaVision“ на Марвел.

Кога сме кај ТВ емисиите, дали луѓето сè уште ги гледаат „Симпсонови“? Дали луѓето што го гледаат го прават тоа затоа што е сè уште добро или поради традицијата?

JD Sports го купува Shoe Palace за над 600 милиони долари во обид да влезе на пазарот во САД.

Што се однесува до искуството во продавницата, дали претпочитате продавници со франшиза, како што се Foot Locker или бутици за патики за мама и поп?

Најк вели дека брендот повеќе нема да поддржува ниту еден член на Конгресот кој поддржал да се потврдат гласовите од неодамнешните претседателски избори.

Тениската легенда Венус Вилијамс сега е бренд амбасадор на К-Свис. Ова води до разговор за тоа дали K-Swiss е прифатливо да се носи само за жени и девојки.

Изберете го вашиот избор, Тим Хортонс против Старбакс.

И, конечно, ја разгледуваме листата на House of Heat на топ 20 најгрди бои на Air Jordan на сите времиња. Ние оспоруваме различни парови што тие ги наведоа, но СИТЕ сме согласни за број еден.

https://traffic.libsyn.com/secure/sneakerbardetroit/Episode_278.mp3

Поткаст: Играј во нов прозорец | Преземи

Претплатете се: Apple Podcasts | RSS

Прочитај повеќе