Џери Лоренцо се осврна на гласините за претстојниот страв од Бога

Anonim

Џери Лоренцо

Џери Лоренцо и Nike Basketball ќе ја прошират својата постава во текот на летото со претстојната боја „Wheat Gold“ на Air Fear of God SA.

Облечени во шема на бои од жито злато и едро. Овој Nike Air Fear of God SA се одликува со златен/пченичен горен дел со сјаен црн шмук на врвот на гумен ѓон од едро. Сè уште нема официјално откриени фотографии.

Nike Air Fear of God SA Датум на објавување Wheat Gold

Побарајте го Nike Air Fear of God SA „Пченица злато“ да излезе ова лето 2019 година на одредени трговци на мало и Nike.com. Малопродажната цена е поставена на 300 УСД.

Nike Air Fear of God SA

Боја: пченица злато/едро

Датум на издавање: лето 2019 година

Цена: 300 долари

АЖУРИРАЈ: Џери Лоренцо го објави на Инстаграм за да ги разоткрие гласините за претстојниот „Пченично злато“ Страв од Бог СА, кој тој ги нарече „Градинарска ракавица Жолта“, нема да биде објавен во блиска иднина. Неговиот точен натпис гласеше: „Да, го испитавме овој #GardenGloveYellow Shoot Around. Не, никогаш не е потврдено. Ве молиме престанете да верувате во фотошоп“.

Додека се осврна на „Wheat Gold“ SA, тој не ги спомна гласините за „Amarillo“ Air Fear of God 1 што се очекува да излезе некаде во април. Останете во тек за ажурирања.

Nike Air Fear of God SA Градинарска ракавица жолта

(Фотошоп од @py_rates за тоа што да очекуваме од „Wheat Gold“ Air Fear of God SA)

Nike Air Fear of God SA Датум на објавување Wheat Gold

Прочитај повеќе