PUMA го открива B.O.G. Неограничени

Anonim

PUMA го открива B.O.G. Неограничени 27333_1

Следно што ќе падне под банерот Run The Streets е нова итерација на класичниот Blaze of Glory споен со најновата приспособена изведба на PUMA - PUMA B.O.G. Неограничени.

PUMA Blaze of Glory се појави на теренот во раните 90-ти со својот препознатлив материјал на мешавината и силуетата со среден крој. Тоа беше револуционерно за семејството Trinomic на PUMA, како и за светот на патиките. Но, вистинскиот менувач на играта никогаш не останува на страна. Оваа сезона, Blaze of Glory повторно се раѓа за нова ера на улично трчање, тргување со мрежи и пена за инженерска технологија и удобни IGNITE алатки кои се пасираат со улична облека инспирирани

Прилагоден на совршенство инспирирано од перформансите со растеглива јака, плетена вампа за дишење и деконструирани прекривки, B.O.G Limitless го редефинира модерното улично присуство. B.O.G Limitless го подига уличното носење со конструкција на чорап за флексибилно и дишливо вклопување, плус IGNITE PENA за максимална удобност.

Погледнете ја целата колекција подолу и побарајте ја PUMA B.O.G. Неограничени да излезе на 15-ти февруари кај одредени трговци на мало, вклучувајќи го и PUMA.com.

PUMA B.O.G. Неограничен датум на издавање

PUMA B.O.G. Неограничен датум на издавање

PUMA B.O.G. Неограничен датум на издавање

puma-bog-limitless-release-date-4

puma-bog-limitless-release-date-5

puma-bog-limitless-release-date-6

puma-bog-limitless-release-date-7

puma-bog-limitless-release-date-8

PUMA B.O.G. Неограничен датум на издавање

puma-bog-limitless-release-date-10

puma-bog-limitless-release-date-11

puma-bog-limitless-release-date-12

PUMA B.O.G. Неограничен датум на издавање

puma-bog-limitless-release-date-14

Прочитај повеќе