Ким К се обидува да го повика Бен Балер на лажни црни Yeezys

Anonim

Ким К Лажни црни Yeezys

Ким К се обиде да го обвини славниот златар Бен Балер на неговиот „црн“ adidas Yeezys што тој го објави на својот Инстаграм. Таа остави коментар на неговата IG слика во која се вели: „Тие не доаѓаат во црно. Тие се лажни“. Не сум сигурна дали го видела натписот на фотографијата, но Бен Балер прилично јасно стави до знаење дека ова се слика од прилагодениот пар на adidas Yeezy 750 Boost на пријатели.

Покрај коментарот што го остави Ким К, Бен Балер потоа ја уреди својата фотографија велејќи:

Дали е навистина толку сериозно? Овие беа направени по нарачка од оригинални Adidas Yeezy Boosts. Првата работа со Nike ја добив во 2002 година со Methamphibian приспособување на AF1's. Имам Python AJ1 кои не се лажни. Не се толку длабоки луѓе. Има поголеми срања за грижа.

А КИМ НИТУ НЕ ГО ПРОЧИТАЛ НАСТАВНИОТ. ТАА МИ КАЖЕ ДЕКА БИЛЕ КОМЕНТАР. ТАА РЕЧЕ ДЕКА МОЖЕШ ДА ГО БРИШИШ МОЈОТ КОМЕНТАР АКО САКАШ. ДО ТОА ВРЕМЕ БЕШЕ ПРЕДОЦНА ДА СКРОЛАМЕ ЗА НЕГО И НЕ Е ТОЛКУ ДЛАБОКО. Ако знаете нешто за мене, тогаш знаете дека ја познавам Ким повеќе од 10 години. Никогаш нема сенка за неа. Во минатото имавме проблеми со шегите, но сè уште сум близок со нејзиното семејство. Сите ве молам, добијте живот и опуштете се.

Кажете ни што мислите момци во делот за коментари. Дали е тоа толку голема работа? Настрана од коментарите, колкумина од вас би ги размрдале овие обичаи дали на крајот го пуштаат?

Ким К Лажни црни Yeezys

Ким К Лажни црни Yeezys

Прочитај повеќе