Анкета во заедницата: Дали брендот Џордан треба да го отфрли пакетот Air Jordan 11LAB4 инспириран од САД?

Anonim

Анкета во заедницата: Дали брендот Џордан треба да го отфрли пакетот Air Jordan 11LAB4 инспириран од САД? 24000_1

Веќе видовме целосно црвена и сина силуета на Air Jordan 11LAB4 - и двете допрва треба да бидат објавени ниту, пак, ниту еден од нив допрва треба да добие официјален датум на издавање, така што Џордан Бренд треба само да продолжи со објавувањето Air Jordan 11LAB4 „USA“ пакет?

Сега за да го официјализираме пакетот „САД“, ќе треба да додадеме целосно бел пар во мешавината - кој допрва треба да излезе на површина, ниту пак постои пар. Затоа, ги презедовме работите во свои раце и фотошопиравме бела верзија за да можете да добиете идеја како тие би изгледале.

За оние кои можеби веќе не знаат, Air Jordan 11LAB4 е најновата верзија од серијата Air Jordan LABB која ги користи лакираните кожни елементи од Air Jordan 11 и ја прикажува на силуетата на Air Jordan 4 за да го добие Air Jordan 11LAB4.

USA Air Jordan 11LAB4 Pack Red SBD

USA Air Jordan 11LAB4 Пакување бело SBD

USA Air Jordan 11LAB4 Pack Blue SBD

Значи, колкумина од вас мислите дека Џордан Бренд треба да издаде филм инспириран од САД Air Jordan 11LAB4 пакет за 4 јули? Ако го сторат тоа, колкумина од вас би размислувале да се справат? Или кога би можеле да изберете само еден од овие три пара, кој би бил, црвена, бела или сина?

Гласајте подолу и оставете ги вашите размислувања во делот за коментари.

[Ид на анкета =”38″]

Прочитај повеќе