adidas Futurecraft 4D излегува на 10-ти февруари во NYC Flagship Store

Anonim

Adidas Futurecraft 4D NYC водечка апликација

Адидас ќе ги пушти во продажба патиките за трчање Futurecraft 4D исклучиво во нивната водечка продавница за малопродажба во Њујорк Сити, лоцирана на 46th Street и 5th Ave.

Клиентите во областа Њујорк заинтересирани да резервираат пар adidas Futurecraft 4D ќе треба да ја преземат апликацијата adidas и да се пријават за да учествуваат во падот помеѓу 5-ти и 7-ми февруари, 12:00 часот EST.

Резервациите ќе бидат потврдени по принципот прв дојден, прв услужен откако ќе се отвори прозорецот за резервации подоцна оваа недела. Слично како adidas Confirmed, апликацијата adidas ќе обезбедува притисни известувања за предупредување на корисниците кога прозорецот за резервации официјално ќе се отвори.

Апликацијата adidas моментално е достапна за преземање во продавниците на Apple App и Google Play и е компатибилна со повеќето уреди на Apple со iOS 9 или понова верзија и со уреди со Android што работат со Android 5.0 или понова верзија. За да учествувате во овонеделната резервација за Futurecraft 4D, се препорачува сегашните корисници на апликацијата adidas да ја ажурираат најновата достапна верзија од продавниците на Apple App и Google Play.

За оние кои не живеат во областа на Њујорк, секогаш можете да најдете пар преку eBay.

adidas Futurecraft 4D

Датум на издавање: 10 февруари 2018 година

Цена: 300 долари

Adidas Futurecraft 4D NYC водечка апликација

Adidas Futurecraft 4D NYC водечка апликација

Прочитај повеќе