ПУМА го дебитира вториот суд на Клајд #Реформа инспирирана од Кротката Мил

Anonim

ПУМА го дебитира вториот суд на Клајд #Реформа инспирирана од Кротката Мил 18297_1

Откако го дебитираше првото повторување на Clyde Court #Reform претходно оваа година, PUMA објавува сосема нова боја на чевлите инспирирана од застапувањето на Meek Mill за реформирање на системот на кривичната правда.

Вториот суд на Клајд од PUMA инспириран од Мек ќе биде достапен во впечатлива варијација со блокирана црвена и црна боја: Црната го претставува затворскиот систем на САД каде што многу луѓе се соочуваат со неправедни казни кои не одговараат на злосторствата за кои се осудени, додека Црвената ја претставува крвта и жртвата на оние кои храбро дадоа толку многу борбени угнетувања и неправди во последните 60 и повеќе години.

Другите детали вклучуваат #Reform испечатени на предниот јазик и на надворешниот ѓон, што ги претставува победите што ќе ги постигнеме заедно кога организациите и поединците ќе се здружат за да работат на многу потребната реформа. На надворешната пета е испечатено „МОРАШЕ ДА БИДЕМЕ ВИДЕНИ ЗАТОА ШТО НЕ МОЖЕМЕ ДА СЕ СЛУШАТ“, цитат од легендарниот и долгогодишен амбасадор на PUMA, Томи Смит.

PUMA Clyde Court #Reform Red Meek Mill Датум на издавање

Побарајте го PUMA Clyde Court #Reform да излезе на 9-ти август со претходно нарачување достапно на PUMA.com. Малопродажната цена е поставена на 120 УСД. Сите приходи ќе бидат наменети за Reform Alliance, организација која работи на реформирање на кривичната правда во Америка.

PUMA Clyde Court #Reform

Датум на издавање: 9 август 2019 година

Цена: 120 долари

PUMA Clyde Court Reform Red Black Meek Mill Датум на издавање

PUMA Clyde Court Reform Red Black Meek Mill Датум на издавање

PUMA Clyde Court Reform Red Black Meek Mill Датум на издавање

Прочитај повеќе