Saucony објави нов Зодијак инспириран

Anonim

Датум на издавање на пакетот Saucony Astrotrail

Новиот пакет Astrotrail на Saucony го истражува епицентарот на самооткривањето со обединување на големото отворено и чудата на астрологијата, со четири основни елементи на универзумот - Земјата, Воздухот, Оган и Водата.

Секоја од патиките е дизајнирана со различен елемент на ум, што резултира со уникатни детали, бои, чувства и инспирации кои најдобро се усогласуваат со карактеристиките на секој поединечен елемент. Пакетот се состои од четири основни стилови на Saucony: Shadow 5000 „Air“, Peregrine 11 „Earth“, Grid Azura 2000 „Fire“ и Mad River 2 TR „Water“.

За понатамошно поврзување со универзумот, сите четири патики имаат хороскопски симбол во боја од раѓање на јазикот, естетика со потпис на патеката, богат горен дел со земјени тонови во комбинација со пукање во боја, врвки за банџи и попрскани средни ѓонови. Можете да проверите и да преземете фотографии од новиот пакет подолу.

Проверете ги дополнителните фотографии подолу и побарајте ги Пакет Saucony „Astrotrail“. да излезе на 15-ти мај на одредени трговци на мало и Saucony.com.

Saucony Shadow 5000 „Air“

Датум на издавање: 15 мај 2021 година

Saucony Shadow 5000 Датум на издавање во воздух

Saucony Peregrine 11 „Земја“

Датум на издавање: 15 мај 2021 година

Saucony Peregrine 11 Earth Датум на објавување

Saucony Grid Azura „Fire“

Датум на издавање: 15 мај 2021 година

Датум на издавање на Saucony Grid Azura Fire

Saucony Mad River 2 TR „Вода“

Датум на издавање: 15 мај 2021 година

Saucony Mad River 2 TR Датум на издавање на вода

Прочитај повеќе