Мичиген Ер Џордан 3 ограничен на 250 пара

Anonim

Џордан 3 Мичиген

Мичиген Вулверинс се официјално подготвени за Аутбек Боул кога ќе се соочат со Јужна Каролина во Тампа, Флорида на 1 јануари 2018 година.

Сме ги виделе претходно, но еден од паровите што играчите ќе ги лулаат е нивна ексклузивност Ер Џордан 3 Мичиген ПЕ . Овој Air Jordan 3 се одликува со морнарица спуштен и мазен кожен горен дел во комбинација со цементно сиви детали и акценти на жолта пченка. Давањето на обувката неговиот официјален ексклузивен изглед на играчот е логото на блокот „М“ на Мичиген на јазиците.

Целосно погледнете го Ер Џордан 3 Мичиген ПЕ подолу и останете во тек со Sneaker Bar за повеќе ексклузивни Air Jordans откриени од Wolverines.

АЖУРИРАЈ: Со учтивост на English Sole, сега имаме детален преглед на ЈП Air Jordan 3 „Michigan“. Со постоење на околу 250 пара, овој чевел е уште едно ретко парче што треба да се додаде во арсеналот на колекционерски предмети од брендот Џордан на Универзитетот во Мичиген. Овој пар беше издаден само за Џордан Бренд Friends and Family, како и за фудбалските и кошаркарските тимови на Универзитетот, така што тие нема да се издаваат во продавниците.

Џордан 3 Мичиген

Џордан 3 Мичиген

Џордан 3 Мичиген

Џордан 3 Мичиген

Џордан 3 Мичиген

Џордан 3 Мичиген

АЖУРИРАЈ: Подобар брз поглед на Michigan Air Jordan 3 PE преку @ayojerm.

Мичиген Ер Џордан 3

Ер Џордан 3 Мичиген ПЕ

Ексклузивно Ер Џордан 3 Мичиген ПЕ плеер

Прочитај повеќе