Тревис Скот го издава Another Air Jordan 4

Anonim

Тревис Скот го издава Another Air Jordan 4 13548_1

Првиот Travis Scott x Air Jordan 4 официјално го имаше своето деби, а сега и Тревис Скот и Џордан Бренд треба да ја објават својата следна боја.

По дебито за време на настанот Cactus Jack Block Party од Џордан Бренд и Тревис Скот, сега добиваме подобар изглед на оваа нова боја „Olive“.

Оваа верзија на Air Jordan 4 се одликува со маслиново нубук горен дел со црни детали насекаде. Тие, исто така, доаѓаат со неусогласени црно-бели средни ѓонови на горниот гумен надворешен ѓон од маслиново. И брендот Nike Air и логото „Cactus Jack“ се појавуваат на петиците.

Имаше и пар „Пурпур“ кој беше направен исклучиво за пријателите и семејството на Тревис Скот, ограничен на околу 1.000 пара.

Датум на издавање на Travis Scott Air Jordan 4 Olive

Официјалниот датум на објавување допрва треба да се објави, но ова Тревис Скот x Ер Џордан 4 „Маслиново“ colorway е планирано да излезе во наредните месеци. Малопродажната цена е поставена на 225 УСД.

Тревис Скот x Ер Џордан 4 „Маслиново“

Датум на издавање: есен/зима 2018 година

Цена: 225 долари

АЖУРИРАЈ: Додека чевелот сè уште е во „мелницата за гласини“, се појавија нови фотографии на нозе преку @dpthekid. Едно нешто што ќе го забележите на овој пар во споредба со другите подолу, е дека и двете потпетици „Nike Air“ и „Cactus Jack“ се направени во црвено, како и соодветните ѓонови наместо неусогласени. Сè уште нема информации за потврдени детали за изданието. Останете во тек за ажурирања.

Тревис Скот Ер Џордан 4 Маслиново црвено Најк воздух

Тревис Скот Ер Џордан 4 Кактус Џек Маслиново црвено Најк воздух

Ер Џордан 4 Тревис Скот Маслиново виолетова ЈП

Датум на издавање на Travis Scott Air Jordan 4 Olive

Датум на издавање на Travis Scott Air Jordan 4 Olive

Датум на издавање на Travis Scott Air Jordan 4 Olive

Прочитај повеќе