Reebok и adidas официјално го претставија Instapump Fury Boost

Anonim

Reebok Instapump Fury Boost OG го исполнува датумот на издавање на OG

По нивната монументална најава минатата недела, Reebok и adidas споделуваат дополнителни детали околу претставувањето на целосно новите патики Instapump Fury Boost.

Најдобриот чевел, Instapump Fury Boost е создаден за ослободување и создавање на неочекуваното. Иднината Instapump Fury долго време беше избор на влијателни и иконоборци. Сега, со незаменливата удобност на технологијата adidas Boost™, се враќа да ги помести границите на дизајнот и перформансите.

Instapump Fury Boost ќе биде достапен во три ексклузивни пакети, „Prototype“, „OG Meets OG“ и „Black & White“:

Reebok Instapump Fury Boost „Прототип“

Датум на издавање на atmosCon: 5 октомври 2019 година

Датум на издавање на прототипот на Reebok Instapump Fury Boost

Моделот „Прототип“ се одликува со оригиналната боја на примерокот за производство на „пуловер“ на Стивен Смит, Instapump Fury. За прв пат ќе биде објавена оваа класична бела, кралско сина и соларна портокалова боја Fury. Покрај прославувањето на иновациското наследство на Reebok, прототипот Instapump Fury Boost™ дава суптилен знак на револуцијата Boost™ на adidas со инкорпорирање на истата мрежеста облога што се користи во оригиналниот UltraBOOST™. Instapump Fury Boost „Prototype“ ќе биде достапен исклучиво на atmosCon Japan на 5 октомври ограничен на само 50 парови, пошироко издание на APAC на 11 октомври и глобално издание на 15 ноември.

Reebok Instapump Fury Boost „OG Meets OG“

Датум на издавање на APAC: 25 октомври 2019 година

Датум на глобално издавање: 15 ноември 2019 година

Reebok Instapump Fury Boost OG го исполнува датумот на издавање на OG

Пакетот „OG Meets OG“ ги поздравува инаугуративните бои на Instapump Fury и UltraBOOST™. Впечатливата високотехнолошка силуета на Instapump Fury го издвојува од сцената на конвенционалните патики. Сепак, смелиот OG боја на чевлите ги направи стилска икона. Убеден дека „фуријата“ мора да даде визуелна изјава, Стивен Смит удри во запалив горен дел од цитронска жолта боја, блескав со темноцрвени и црни акценти. Тоа беше храбар избор што совршено го доловуваше немилосрдно инвентивниот и независен дух на фуријата. Instapump Fury Boost™ „OG Meets OG“ ќе биде достапен почнувајќи од 25 октомври на APAC пазарите и од 22 ноември на одредени светски продажни места.

Reebok Instapump Fury Boost „Црно и бело“

Датум на издавање: 6 декември 2019 година

Датум на издавање на Reebok Instapump Fury Boost Black

Датум на издавање на Reebok Instapump Fury Boost White

Пакетот „Црно и бело“ е направен за напредните во модата. Одликувајќи се со беспрекорен монохроматски горен дел со блесок на метален GraphLite, неговиот храбар футуризам се компензира со органската топлина на надворешните ѓонови од сурова гума за џвакање. Чиста и урамнотежена, црно-белата комбинација ќе го надополни секој изглед и е подготвена да стане улична храна. Прослава на чистата форма, пакетот Црно-бело останува верен на визијата на Смит „не повеќе од она што ви треба“. Instapump Fury Boost™ „Black & White“ ќе биде достапен почнувајќи од 6 декември на одредени светски продажни места.

Прочитај повеќе